View Single Post
stare 11.02.2007, 20:30   #15
Raishana
Guest

Domyślnie

Bryła świetna. Inna, oryginalna. Miałaś pomysł swietny. Od tyłu świetnie, duże okna.
Ogródek za to mało i skąpy. Pusto. A napewno ludzie mieszkający w takim domu, mogliby sobie pozwolić na okazały ogród.. Ale skoro masz zamiar dokończyć go razem z "Czterema Porami Roku" przymykam oko.
We wnętrzu luźno, mnóstwo przestrzeni, zeilone, odprężające barwy. Styl raczej dosc nowoczesny, aczkolwiek połączony z kamiennymi i ceglanymi ścianami. Tworzy to kontrast, który naprawdę nieźle Ci wyszedł.
W salonie trochę te szafki powinny być inne moim zdaniem, ale ogólnie w porządku.
Kuchnia nowoczesna, ale przytulna i ciepła.
Sypialnia duża, z mnóstwem światła, zieleni, kwiatów. Aż chce się w niej spać, świetna.
Pokój nastolatki jakoś nieskomponował mi się z resztą domu. Z prawej strony wydaje się zbyt pusty. No i te małe okna. Ja jako nastolatka, zawsze marzyłam o wielkim oknie, ale to Twój dom^^
Pokój syna mnie przeraził;D Strasznie zielony. Wszyściutko zielone. No ale okey, chłopcem nie jestem, nie znam ich gustów.
Pierwsza łązienka. Połączenie tego drewna z ciemnymi kafelkami, nie bardzo mi się podoba. W dodatku prysznic też nie do końca pasuje.
Łazienka w piwnicy.. pusta, taka.. jakby pominięta, jakby nikt jej nie używał.
Sypialnia w piwnicy zachowana w brązie z elementami kremowymi. Jest w pożądku, ale ta na górze była zdecydowanie lepsza.

Jako ocenę daję 10/10. Mimo tych kilku rzeczy, które mi nie przypadły do gustu, dom jest naprawdę piękny i oryginalny. Wszystko gustownie dobrane, a nie 'zupełnie z innej bajki'. Bez mieszania stylów.

Jak ktoś rpzeczyta tę moją długą ocenę - będę pełna podziwu xD