Hmm... Dziwne zdarzenie... Już mam! Jak moja simka umierała ze starości, wyglądało to mniej więcej tak:
Przychodzi śmierć, wskazuje na klepsydrę, i wskazuje ręką w geście "idź tam". Moja simka kręci głową, że nie. Śmierć lekko wkurzona znowu pokazuje to samo. Moja simka znów kręci głową, po czym zabiera Kosiarzowi klepsydrę, i przekręca do góry nogami. Kosiarz się wkurzył, zabrał jej klepsydrę, zaczął "krzyczeć" po swojemu, znów wskazał ręką, że ma iść. Ona po prostu opuściła głowę, wzdechnęła i poszła. A ja już myślałam że będzie jeszcze żyć! Widocznie nie spieszyło jej sie na tamten świat
Zdarzyło mi sie raz też tak, że bez żadnego kodu, po prostu włączyłam grę, a tu taka chamska sytuacja:
Psy, koty, małe dzieci mieli status "dorosły" i mieli aspiracje. Psem mogłam kliknąć na lodówkę, i wziąć "zrób śniadanie - omlet". Jak pies stał, był jakiś powykręcany. Małe dziecko chodziło normalnie na dwóch nigach, jak dorosły, mogło robić wszystko co dorosły (nawet bara - bara) oraz kłuciło się z mamą xD