Cytat:
Przychodzi śmierć, wskazuje na klepsydrę, i wskazuje ręką w geście "idź tam". Moja simka kręci głową, że nie. Śmierć lekko wkurzona znowu pokazuje to samo. Moja simka znów kręci głową, po czym zabiera Kosiarzowi klepsydrę, i przekręca do góry nogami. Kosiarz się wkurzył, zabrał jej klepsydrę, zaczął "krzyczeć" po swojemu, znów wskazał ręką, że ma iść. Ona po prostu opuściła głowę, wzdechnęła i poszła. A ja już myślałam że będzie jeszcze żyć! Widocznie nie spieszyło jej sie na tamten świat
|
Eee... ja mam tak zawsze (o ile nie śmierć nie zjawi się z tymi tancerkami hula).
A tak w ogóle to kiedyś (już dawno to było - jak jeszcze miałam samą podstawę TS2) chciałam, żeby moi simowie mieli dobry nastrój, a nie znałam żadnych koów i hacków na to, więc wpisałam wszystkim dobrze znany move_object on, nie zapisałam gry (a od ostatniego zapisu jedno dziecko urosło i stało się bobasem, a drugie, które wcześniej było bobasem zostało dzieckiem w wieku szkolnym) i skasowałam wszystkich. Dopiero potem zapisałam i wyszłam z pustej parceli. Weszłam ponownie i to dziecko w wieku szkolnym zachowywało się jak bobas (tak dziwnie chodziło - ze zgiętymi nogami, dało się je włożyć do kojca dla dzieci, itd.), a bobas zachowywał się jak niemowlak (nie chodził, nie mówił tylko leżał i nosiło go się jak niemowlaka).