View Single Post
stare 21.02.2007, 01:12   #1
Raishana
Guest

Domyślnie

Dziękuję za oceny. Niespodziewałam się tak wysokich O,o

Kyoko i Kyku -> Jak coś pisze na szybko, przy okazji robiąc setkę innych zajać, to robię mnóstwo takich powtórzeń, błędów i zdań tak nieskładowych, że szok, wiem. Dzięki Wam, postaram się na to bardziej uważać ^^
redkakredka -> Co do spójności, to fakt. Ale tam mieszka trójka przyjaciół, każde ma inny gust.. Więc dom jest taki pomieszany, ktoś chciał tak, ktoś inaczej.. ^^"
rzezU -> Jeśli chodzi o ten 'mur' to to nie mur tylko płot xP A jest taki wysoki, gdyż uznałam, że przy tak wysokim domu niski wyglądałby trochę.. śmiesznie i nienaturalnie. Więc zrobiłam ten ^^"
Idil, x-ana -> Właśnie o to mi chodziło ^^ Żeby był przytulny, i taki.. mięciutki, hehe ^^
Idil -> Schody i hamak.. Ło.. Żebym to ja wiedziała skąd ja je ściągałam!;D Jeśli będę jutro grała, to sprawdzę. Może w ich opisie podana jest strona i wtedy napiszę Ci na PW:)
Co do sztucznie wyglądających roślin, szczególnie tych przy ganku.. Faktycznie, jak na nie patrzę teraz na tych zdjeciach to są jakieś dziwne O,o W grze jakoś lepiej wyglądają O,o

No cóż, jeszcze raz dzięki za tak wysokie oceny O,o Ło, dzięki no ^^"

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.