Wszystkiw wyglądają jak z jakiegoś serialu ^^
Ok, od początku:
Sarah -> Całkiem ładna. Ma tylko jakiś taki.. szeroki nos. I pociągłą twarz. 8/10
Agathe -> Ma w sobie coś, co mnie strasznie urzekło. Ciekawy kształt oczu. Bardzo mi się podoba. 10/10
Autumn -> Łożesz. Ma okropnie długą twarz. I nie podoba mi się puder. 5/10
Lilly -> Dziwny nos.. I jakoś kiepsko jej w tej fryzurze. Sama nie wiem.. 7/10
Nancy -> Nie jest bardzo piękna, ale ma w sobie coś zmysłowego. Ma fantastyczne oczy, niesamowite spojrzenie. 10/10
Beatrice -> Wygląda jak zwykła kobieta. Poprostu. Dodaje jej to niesamowitego uroku i czegoś takiego.. że można uwierzyć w jej istnienie. 10/10
Dotorhe -> omC. Nje, nje, nje.. Grube ciemne brwi, do blond włosów.. Wąskie usta i nienaturalny nos.. Nie pdooba mi się wcale. 2/10
Marile -> Umiech ma straszny, heh xP Ale ogólnie jest w porządku. Jakoś te brwi się tak strasznie nie odcinają jak u poprzedniczki. Aczkolwiek, wolałabym ciut jaśniejsze.. 8,5/10
Valentine -> Wiecznie zamyślona, zerkająca gdzieś tam na bok.. Sprawia wrażenie realistyczne. 9,5/10
Cloe -> Ewidentnie ma zeza, hehe. Ale tego się nie czepiam xP Nie podoba mi się kolor szminki.. Do niczego nie pasuje. Ogólnie bardzo ładna dziewczyna. 9/10
Annabelle -> Jak starsza kobieta po operacjach plastycznych. Ma dziwną twarz.. Ale nie jest bardzo źle. 6/10
Monica -> omC. Nje, nje.. Twarz jak dokładne jajko. Długi, kanciasty nos. Okrutnie różowa szminka. Nie podoba mi się. 2/10
Edith -> Ładne oczy. Tylko oczy. 6/10
Mary -> Ładniutka. Dziewczyna z teledysku. Wszystko wyjątkowo do siebie pasuje. 10/10
Emma -> Dziewczyna z Havany. Za wyjątkowo ładnego chłopaka tez uchodzić by mogła xP W porządku. 10/10
To by było na tyle. Rób dalej ^^
|