View Single Post
stare 01.03.2007, 16:59   #84
Selena

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Spirit
Czy ktoś ma te cztery kody które miały być rozesłane z Simami od Merlina i czy są jakieś nowe kody do gry. i 3. czy macie ryby w stawach, bo niezależnie jaki staw zrobię to ryb niema, poza tymi które złapią sie na wędkę i pojawia przy wyciąganiu z wody
Są. Musisz Tylko i wyłącznie mieć staw. Ja zrobiłam sobie złotą rangę na ogrodnictwo i wętkarstwo to łapię od razu duże sztuki Ale ryby są. Nie tak, że je widać (chyba), ale jest opcja na stawie, coś tam z wętkarstwem

Cytat:
Napisał Nikita123
Jutro będe mieć dodatek więc chcialam zapytać jak to jest z uprawianiem roślin... kto już ma może mi powiedzieć... za pomoc dziekuje
Pozdrawiam
Nikita
Kupujesz kwadrat gleby i stawiasz do wszędzie, tylko nie na podłodze Coś jak dotychczasowo się kupowało drzewa i kwiaty. Simem zasiewasz - poziom umiejętości zależy ile masz do siania. Są 6 rodzajów ziaren. Podstawowy to pomidory I musisz co jakiś czas je podlewać, pielęgnować itp. A one powoli rosną

Hej podobno chodziła plotka, że 4 pory roku mają mieć coś takiego, że rodzina simów nie tylko ma parcele, ale i coś jeszcze....no nie wiem na serie zimowe? Jakiś inny domek dodatkowo A nic w grze takiego nie wynajduję