View Single Post
stare 03.03.2007, 09:53   #113
Cocodrilo Martita
Guest

Excl

O.. jak kupiłam wczoraj po szkole! Calkiem fajnie, chociaż czas wyjatkowo wolno mi mija. Sama nie wiem dlaczego!
1.A co do lapania tych świetlikow i motylków, to jak można to zrobić. Gdzie przycisnąć, żeby on w ogole zaczął łapac? Bo ja nie mogę znaleźć tej opcji.

2.Co do grabienia ja tam raz zagrabiłam troche liścia a ze na parceli mialam swoją nieruchomosc, to ludzie przylazili i sie bawili w tych stertach-rozsypując of course. I co? I nikt jakoś nie przychodził. Chociąz wyszłam po jakimś czasie z praceli nie dochodząc do zimy i nową rodzinkę stworzyłam.

3.Termometr jest troche do bani bo ja specjalnei chciala zeby jej bylo za cieplo to tez sie nic nie dzieje a jak niebiskie jest juz tylko na tej 'kuleczce' (dol termometra) to też nic. Wcale sim nie zamarznął mi. Fajnie sie przy kominku ogrzewa.. hehe. wystawia pupę i odrazu mu ciepło xDDD

4.A jak sie zajmiesz już tym ogrodnictwem to na nic innego czasu nie ma tylko gadac z roslinkami xDDD A w ogole szkoda, ze jak sie zbierze te zbiory to od nowa rosline trzeba sadzić. Mogłoby dalej rosnąć.
  Odpowiedź z Cytatem