View Single Post
stare 07.03.2007, 11:12   #154
Fizzly
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał pocia
ej, czy macie może "zielonego" faceta? o_O. bo ja jak grałam, to mam tą... Różę? Zielonkę, moją własną zieloną Kasię B. oraz jej córkę Grzankę. a roślino-faceta ani jednego... a nie chce Kasi ani Róży dodawać dzieci;D. I moim zdaniem bez sensu jest to, że simrośliny (czy jakoś tak;p) nie mogą być nastolatkami. ani nawet dziećmi.
P.S. czy was też dziwi, że prezenter w lato mówi, że "pod koniec dnia istnieje możliwość na... duże opady śniegu" xD.
Hmm, simrośliny nie mogą być dziećmi? A stokrotka to kim jest? Tzn. że z malucha staje się dorosłą simrośliną? Wątpię. A jeśli chodzi o faceta roślinę, to możesz go zrobić sama. Stwórz sobie faceta, wprowadźna działkę i pograj troszkę poświęcając większość czasu na opryskiwanie drzewek - najlepiej zasadź całą działkę drzewami owocowymi - i będzie facet simroślina.
Cytat:
Napisał .:Patison:.
A ja nadal nie mogę uruchomić gry. Wszystko już zainstalowane itp. (mam ORYGINAŁA!!!) ale wczytać się nie chce, pisze, żebym włożył płytkę do napędu, podczas gdy ona jest już w napędzie! Dodam, iż nie znam się za bardzo na tym, mam napęd Samsung DVD... Nie po to płaciłem kupę kasy, żeby na półce stało zakurzone, nienaruszone pudełko... :con:
Co za problem? Weź paragon (dowód zakupu) i idź do sklepu wymienić egzamlarz, z tym że najpierw sprawdźu kogoś, czy to wadliwa płytka, czy Twój napęd wymaga wymiany.

Ostatnio edytowane przez Fizzly : 07.03.2007 - 11:15
  Odpowiedź z Cytatem