Widzę, że jest tu mały spór chodź nie sądzie, żeby Ulmille rzucał Ci wyzwanie. A dom chyba wystawiasz na forum, aby poznać opinię publiczną, a nie samemu go sobie oceniać
Moja ocena:
Wielkim minusem Twojej budowli są pomieszane w niej style, chodź sama w sobie jest udana.
Nie podoba mi sie bryła - prosta i klockowata. Plusa masz za pomysłowy ogród, niestety jest trochę pusty.
Wnętrza są ładnie urządzone. Gdzie, nie gdzie wieje pustkami np. w salonie. Nawiązując do salonu przydało by się trochę kontrastów, gdyż jest, aż mdło.
Podoba mi się jadalnia, jest stylowa i ładnie urządzona.
Na podstawie zdjęcia przedstawiającego kuchnię nie mogę jej dokładnie ocenić lecz przyznam, że tapeta dobrze dobrana do mebli.
Łazienka kompletnie odstaje od stylu domu. Znowu nie podoba mi się brak kontrastów, wszystko na czarno, a oprócz tego strasznie w niej pusto.
Gabinet jest urządzony jeszcze w innym stylu niż salon czy łazienka. Nie podoba mi się, ale przyznam, że dobrze utrzymana kolorystyka, tylko tapeta kompletnie mi nie pasuje.
Sypialnie - jedna i druga (zbytnio sie od siebie nie różnią) bardzo mi się podobają. Świetnie dobrane i ułożone meble.
Ogólnie udana produkcja, jednak wiele bym w niej zmieniła.
Pozdrawiam, Raisa