Bryła jest prosta, ale i tak mi sie podoba, nie lubie wydziwianek

W sumie w ogrodzie sa tylko drzewa i jakieś kwiaty, ale i tak mi pasuje

Musze cię pochwalić za kolor trawy, bo jest super. Przedpokój jest no hm.. jak przedpokój fajny, ale niczym nie urzeka. Kuchnia jest fajna, wszystko dobrze dobrane. W salonie dałabym inny obraz, no i na wszystkie ściany położyłabym ten ciemniejszy brąz, wydaje mi się, że bardziej by pasował. Na szafce nie pasuje mi to radio, wziełabym je stamtąd, tak samo jak obraz. W łazience nie podobają mi się meble, ogólnie to tam nie dawałabym tych "odbijających" podłóg, myślę, że tam pasowałaby ta zwykła, matowa. Sypialnia mi się nie podoba, ale to może jest wina tych fotek, bo dałaś ich za duzo, mogłas na 2 przedstawić to bym mogła jakoś ocenić, a tak to zostawiam bez oceny.
A teraz z rzutu widze, że sypialnia jest fajna, tzn. fajnie ją zbudowałaś oryginalnie, przyjrzałam się wystrojowi i moge powiedzieć, że sypialnia może być, ale tak samo jak przedpokój niczym mnie nie urzekła.
Z "lotu ptaka" widać także, że dom jest troche pustawy, ale to głównie tam koło jadalni i salonu, to bodajże jest przedpokój. W sypialni, ale tej z dołu (tam gdzie jest biurko) też jest pustawo. Według mnie lepiej by było gdybys nie dawała rzutu, bo owszem pokazuje ciekawie zbudowaną sypialnie, ale pokazuje też pustki, których nie widać na zdjęciach wcześniejszych.
Daje ocene 6/10 pomimo samych maxisowych mebelków

I tych błędów.