View Single Post
stare 06.04.2007, 19:30   #13
vanity
Guest

Domyślnie

Bryła jest klockowata, nic w niej ciekawego., za to taras i ogród bardzo mi się podobają Pokoje są dość ciemne, ale mimo to fajnie wszystko jest dobrane. Kuchnia i jadalnia są boskie, nie wiem co tak bardzo mi sie w nich podoba, bo sa zwykłe, ale mimo to maja w sobie to "coś" są po prostu ładne xD Ogólnie salon też jest fajny, choć ten już nie ma tego "czegoś", ale i tak ładnie urządzony. Łazienka super wygląda dobranie tak kolorów wyszło na dobre, wydaje mi się, że takie kontrastujące kolory dobrze wyglądają
Korytarz na piętrze też ok, choć ja bym nie dawała tam tego stołu bilardowego Sypialnia rodziców nie podoba mi się, ale nie umiem tego uzasadnić. Sypialnia nastolatków jest fajna, jest jasno, ale zmienilabym nakrycie pierwszego łóżka (tego w cętki (?)), takto jest wszystko ok. Druga łazienka też może byc, ale jest troche przesadzona, kojarzy mi sie z taka królewską
Ogólnie domek ładny, choc radziłabym stosować kontrastujące ze sobą kolory, bo, gdy wszystko jest jednolite jest troche mdło i wszystko ze soba się zlewa. Powinieneś trzymać się jednego wybranego stylu, bo zauważyłam, że dośc często go zmieniasz, nie jest to bardzo widoczne, ale jednak róznice są.