View Single Post
stare 06.04.2007, 21:54   #4
vanity
Guest

Domyślnie

Bryła jest klockowata, nie ma nic ciekawego. Znowu tak wiele roslin, ale teraz jakos lepiej to wygląda Pokój na piętrze w ogóle mi sie nie podoba, ale to może przez kolorystyke...nienawidze zielonego W sumie to nie jest tak xle (pomijając ten kolor), ale nic sie nie wyróżnia, wszystko w takim samym kolorze, przez co się to zlewa.
Jadalnia jest nawet ładna, ale niczym nie przyciąga wzroku. W kuchni strasznie mi sie ta podłoga i meble nie podobają. Dwie kolejne foty sa za male pomyliles snapshot z tymi drugimi (miniaturkami), no wiec nic nie ocenie Zreszta po co dajesz foty schodow? No dobra BTW ^_^
Sypialnia mi też się nie podoba, nic do siebie nie pasuje, panuje chaos. Hm..gabinet no też jest po prostu i tyle, jakoś szczególnie mi się nie podoba.
Pierwsza łazienka może być, ale tak jak jadalnia nie ma w sobie tego "czegoś", a ta druga..ekhem marniutkie zdjęcie, bo ja tam widze tylko podłoge i kawałki mebli Drugą sypialnie pozostawie lepiej bez komentarza -_-
Garderoba jest ładna na serio i narazie najbardziej mi sie podoba ze wszystkich pokoi Salon też jest ładny, jednak ja bym dała jaśniejszy kolor okna.
Jak powiedział Ulmille w domku panuje chaos, powinieneś urządzać domy w jednym stylu, a nie stu różnych...Bo np. salon i garderoba jest w nowoczesnym, ale już pierwsza sypialnia jest w takim "klasycznym"
hm..dałabym 3-/10