View Single Post
stare 12.04.2007, 15:15   #8
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Zozolinka
co to mesh?
i dlaczego nie moge miec konta na SimsWeb ?pokazuje sie takie cos
i czy jak przeniose EA Games z Moich dokumentów do dysku E:\ to beda mi simsy dzialac?
Zozolinka, ten komunikat oznacza, że strona nie zezwala na rejestrację z serwera proxy.
Właściwie to ja się w ogóle na tym nie znam i nie wiem do końca o co chodzi, ale z tego co patrzyłam w necie, to używanie serwera proxy można u siebie wyłączyć w przeglądarce.
W Internet Explorer w menu musisz wybrać Narzędzia -> Opcje internetowe -> Połączenia -> Ustawienia sieci LAN i tam będzie opcja i tam będzie używanie serwera proxy, które można odznaczyć, ale ja właśnie nie wiem, czy to nie zaszkodzi Ci w żaden sposób, więc za to nie odpowiadam.
Jeśli chcesz to mozesz napisać do mnie na PM (bo to raczej nie związane z grą TS2 , mogłabym napisać do kogoś z administracji SW i się zapytać.

A jeśli chodzi o pytania:

- mesh to inaczej kształt dodatku - jak ściągasz jakiś dodatek, to najczęściej musisz ściągnąć do niego kształt, żeby ten dodatek działał,

-jeśli przeniesiesz sobie EA Games na E, to po następnym uruchomianiu gry i tak się ten folder zrobi na C. Ile razy byś nie przenosiła - on się będzie tworzył w Moich dokumentach.
Możesz sobie za to przenieść całe Moje dokumenty na E (nic się złego nie stanie) i wtedy EAGames będzie także na E.
Żeby przenieść Moje dokuemnty na E, musisz kliknąć na Moich dokuemntach prawym przyciskiem myszki "Właściwości" i w rubryce "Lokalizacja folderu docelowego" kliknij "Przenieś" i wybierz miejsce na dysku E, gdzie mają się znajdować Moje dokumenty. A skrót nadal pozostanie na Pulpicie.

Jetiiq - niestety nie znam rozwiązania problemu... A poza tym na tym forum się nie rozmawia o piratach.

Ostatnio edytowane przez Isi : 12.04.2007 - 19:31
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem