View Single Post
stare 18.04.2007, 21:08   #8
shezza

Reputacja: 13
Domyślnie

Nie chce sie wymądrzac, bo moje simki też nie zawsze dobrze oceniano, ale wyraże swoją opinie.
Doris:
Szczerze mówiąc wcale mi się nie podoba. Proporcje poszczególnych elementów źle dobrane, ale daję plus za pasującą fryzurę i sukienecke. 6/10

Emily: Ok. Podoba mi się, twarz taka... "przyjemna". Tylko przeraża mnie to coś na szyi....9/10

Natasha: Zbyt ciemny make-up. Spróbuj użyc innego pudru, efekt według mnie będzie lepszy... Ta czarna bluzka powoduje, że dziewcze wygląda jak z jakiejś sekty. Różowa wstążka do niczego nie pasuje. Spróbuj trochę rozjaśnic ogólny luk. Do twarzy nie mam zastrzeżeń. 8/10

Lissa: PO bluzce domyśliłam sie, że to nastolatka. Wcale nie wygląda. Ten przerażający czarny tusz/brwi (nie wiem co to :con: ) w połączeniu z jasną cerą i ciemnymi gałami nie wygląda dobrze. I twarz wydaje mi się taka sztuczna... Ale za to dobrze dobrałaś włosy. 5/10

Sarah: no i znowu się czepne makijażu. Wydaje mi sie, że była stylizowana na barbie, całkiem ci wyszło. Ale nie pasuje tutaj ten ciemny blush. Nos jest u nasady trochę za wąski, a oczy są zbyt "geometryczne", tzn. po prostu kanciaste. Szminka gryzie się z pudrem i resztą. Nie podobają mi sie włosy. 4/10

Nie bierz tego co napisałam do siebie.... Wyraziłam tylko swoją opinię. Ty masz swój gust, to dobrze. Wystarczy, że simki podobają się tobie. Innym wcale nie muszą. Nie przejmuj się!
shezza jest offline