Nie chce sie wymądrzac, bo moje simki też nie zawsze dobrze oceniano, ale wyraże swoją opinie.
Doris:
Szczerze mówiąc wcale mi się nie podoba. Proporcje poszczególnych elementów źle dobrane, ale daję plus za pasującą fryzurę i sukienecke. 6/10
Emily: Ok. Podoba mi się, twarz taka... "przyjemna".

Tylko przeraża mnie to coś na szyi....9/10
Natasha: Zbyt ciemny make-up. Spróbuj użyc innego pudru, efekt według mnie będzie lepszy... Ta czarna bluzka powoduje, że dziewcze wygląda jak z jakiejś sekty. Różowa wstążka do niczego nie pasuje. Spróbuj trochę rozjaśnic ogólny luk. Do twarzy nie mam zastrzeżeń.

8/10
Lissa: PO bluzce domyśliłam sie, że to nastolatka.

Wcale nie wygląda. Ten przerażający czarny tusz/brwi (nie wiem co to :con: ) w połączeniu z jasną cerą i ciemnymi gałami nie wygląda dobrze. I twarz wydaje mi się taka sztuczna... Ale za to dobrze dobrałaś włosy. 5/10
Sarah: no i znowu się czepne makijażu. Wydaje mi sie, że była stylizowana na barbie, całkiem ci wyszło.

Ale nie pasuje tutaj ten ciemny blush. Nos jest u nasady trochę za wąski, a oczy są zbyt "geometryczne", tzn. po prostu kanciaste. Szminka gryzie się z pudrem i resztą. Nie podobają mi sie włosy. 4/10
Nie bierz tego co napisałam do siebie.... Wyraziłam tylko swoją opinię. Ty masz swój gust, to dobrze.

Wystarczy, że simki podobają się tobie. Innym wcale nie muszą. Nie przejmuj się!