Ja jednak mysle zrobic tematy przyklejone albo ogloszenie np
1 ogłoszenie Kuchnia
i kazdy tam daje linka do jakies kuchni ktora mu sie podoba albo ma pod reka
2 ogłoszenie Salon
i to samo kazdy daje tam mebelki ktore mu sie podobaja i tyle ogloszen ile pomieszczen w domu czyli:
-kuchnia
-salon
-sypialnia rodzicow dzieci nastolatkow itd
-lazienka
-pokuj goscienny
-jadalnia
-taras
-ogród
-akcesoria inne np. bo ja wiem auta moza czy cos fajnego co sie znajdzie
-i ostatni temat ktory teraz mi wpadl do glowy to domy, jak ktos bedzie prezentowal swoj dom to niech da ankiete i 2 funkcje dobry, zly i ten ktory bedzie mial najwiecej dobrych wygrywa zle od dobrych sie odejmuje np.
masz np. 120dobrych i 110zlych no i ci wtedy wychodzi 10 dobrych i w tym temacie bedzie takie powiecmy top 10 i autorowie domow zostana tam zamieszczeni wraz z nazwa domow i jesli sie pofatyguja a wrecz by musieli bo tak by bylo lepiej mogli dac by adminom linki do downloadów oczywiscie adminowie beda sie zajmowac tym tematem itd i tez nie bedziemy musieli prosciac do download autorów domow zeby nam wyslali na e-maila czy cos w tym stylu tylko beda one tam zamieszczone. Eh.. torche sie rozpisałem ale mam nadzieje ze przeczytaliscie moje slowa i wrecz bedzie pieknie jak tak sie stanie jak napisalem.
pozdro
Ostatnio edytowane przez Rider41 : 26.04.2007 - 13:15
|