pomocy!!!!
Zacznę od tego....że instalowałem już niejedną gierkę, grałem w niejedna gierkę. Historia wygląda następująco: Dziewczyna poprosiła mnie o zainstalowanie dodatku : na studiach, który ściągnąła z neta i ... taki sam dodatek prędzej miała już na płycie. w czym rzecz? otóż...instaluję gierkę(gra nieorygyinalna) sims2 - odpalam..działa. ok..instaluję dodatek na studiach....i zainstalowałem..ale przy włączeniu gry pojawia się komunikat typowy, gdy gra żąda cracka(włóż płytę itp.). na cd 1 dodatku jest crack...ale... cd1 trzeba zrobić obraz deamonem albo innym programem, w obrazie w plikach jest folder crack, a w tym folderze 2 pliki- jeden mdf, czyli też obraz. Robię do tego obraz- i pojawiają się pliki takie, jak ma zwykła gierka- autorun, uninstall, itp. i jest tam też tSbin, Csbin. pytanie- co z tym mam zrobić? bo wychodzi na to, że crackiem jest nie jeden plik(zwykle powyżej 1mb taki sam jak ikonka gry)który trzeba wklić w odpowidnie miejsce,tylko obraz iluś tam plików. jak zainstalować dodatek na studiach jeżeli ktoś instalował ten dodatek albo wie jak to zrobić(może rozwiązanie tego jest banalne, tylk o tym ne wiem) proszę o pomoc! to jest mój numer gg jakby coś..6328980. z góry dziękuję!
|