Cytat:
Napisał Hybris
a to się wpakowałam
dobra dziele downloads na części i zobaczymy, robię to dlatego że jestem nie cierpliwa i mogę nie doczekać w zdrowiu na poradnik z web
bo simPe nie umiem się posługiwać, gra mi się kiedyś popsuła
a i wogule to w simPe wyskakuje, że prawie wszystkie dodatki są wadliwe
- co nie ma odzwierciedlania w grze, ponieważ działają
za ten pomysł z Clean Installer - dzięki wielkie 
|
Co do SW to nie mam pojęcia, kiedy wróci, mogę się tylko domyślać.

W SimPE jest dużo funkcji i np. ja bym sama nie doszła do tego, co trzeba zrobić, żeby takie wadliwe dodatki wyszukać.
Żaden program tak dokładnie niestety nie odzwierciedli tego, jaki dodatki mają wpływ na grę, ale i tak SimPE jest najskuteczniejszy.
Clean Installer teżsłuży do skanowania Downloads, ale znajduje tylko powtarzające się dodatki (zaznacza na różowo, możesz je usuwać) albo hacki i kariery (zaznacza na czerwono).
Mi parę razy dodatek zniszczył grę i po prostu pozbywałam się prawie wszystkich moich dodatków, bo wyszukiwanie programami nie dało rezultatu.
Cytat:
Napisał Sandra_16
A ja mam WB i inne dodatki i mogę wywalać recolory :/ to teraz już nie wiem... to od czegoś zależy czy jak?
|
To może mini-dodatek Rozrywka Rodzinna to powoduje... Ja zauważyłam u siebie brak tej opcji po zainstalowaniu WB i RR, a instalowałam oba w krótkim odstępie czasu
I to by się zgadzało, bo Hybris ma w profilu zaznaczone, że posiada Rozrywkę Rodzinną.