View Single Post
stare 16.05.2007, 21:11   #13
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Hybris
a wiesz, że nie instalowałam, pierwsze słyszę
re kolory działały więc może coś mi się automatycznie instalowało
bardzo dziękuję za link
spróbuję, nie mam nic do stracenia
Raczej sam się nie mógł zainstalować, ale są osoby, które nie mają, ale wszystko działa, więc i tak się zdarza.
Ale racja, na pewno nic nie stracisz na tym.
Cytat:
Napisał Hybrid
wiesz dobry pomysł, chyba mam nauczkę, to moje pierwsze moje ściąganie
(downloads 6000 sztuk )
ale co tu się dziwić, chodzę po stronach i to ładne, tamto ładniejsze a następne jeszcze ładniejsze - dają to biorę
ale teraz z przymusu trochę zrobię porządek
i tak niektóre rzeczy wogule nie używałam ,,,,i będę już mądrzejsza

a tak można segregować w foldery chyba a zawsze piszą że trzeba do downloads, więc tam kładłam :con:
i teraz tak myślę, że mam ponad trochę 6000 sztuk w downloads a jakoś w grze to tak dużo tego nie ma
a to czemu?
Też zawsze tak ściągałam, w ogóle większość osób w ten sposób robi.
Trzeba dawać wszystko do Downloads, ale w Downloads można utworzyć kolejne foldery i ponazywać je po swojemu. Powinno w grze wszystko działać, byle te foldery były w Downloads.
A z tymi sztukami... Zależy co ściągałaś. Bo może masz tam jakieś pliki tekstowe i obrazki dodatków - takie możesz wyrzucić, bo są niepotrzebne.
Możliwe, że wrzuciłaś do Downloads pliki .sims2pack, a one nie działają po wrzuceniu - trzeba je zainstalować klikając w każdy (po kolei) dwa razy myszką. Wtedy otwiera się okienko instalacji (takie maxisowe, a jak masz Clean Installer, to takie okienko Clean Installera).
A dodatki typu .package działają po wrzuceniu do Downloads.

PS. SimsWeb działa, tutaj jest ten poradnik do SimPE:
http://forum.simsweb.pl/showthread.php?t=12
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem