Ja gram Maxisowymi rodzinami tylko w Miłowie:
Ćwir(jak ja nie lubię tej rodziny)-Kasandra zerwała z Donem, bo kilka simowych minut przed ich ślubem, Don pocałował Ninę. Wcześniej Mortimer oświadczył się Dinie. Ściągnęłam boolPropem Bellę, przez co Mortimer musiał zerwać z panną Kaliente.
Lotario-Zmieniłam Donowi aspirację na Pragnienie Popularności i oświadczył się Ninie
Kaliente-Zmieniłam Ninie aspirację na Pragnienie Popularności, jest zaręczona z Donem i przeprowadziła się do niego. Dina poszukuje pracę.
Przyjemniak(moja ulubiona rodzinka)-Liliana i Andżelika pogodziły się, chociaż nieraz nad głową Andżeliki pojawia się wściekłość na siostrę

Lili chodzi ze Szczepanem Marzycielem, a Andżela z Damianem Biedakiem. Marysia została wyrzucona z pracy, ponieważ wyskoczyło okienko z pracy, a ja wybrałam zlą opcję

, ale zaraz do niej wróciła, tylko na najniższe stanowisko. Daniel dalej zdradza swoją żonę.
Biedak:Balbinie urósł brzuch i wygląda jakby połknęła balon :laugh: Błażej urósł(aktualnie jest dzieckiem), a Damian nadal chodzi z Andżeliką, myśli też o zmianie pracy(to znaczy ja myślę

)
Resztą rodzin z Miłowa jeszcze nie grałam.