Hej! Moja ocenka jak zwykle długa, ale mam nadzieję, że się przyda

BRYŁA: Bardzo ciekawa, i szczerze mówiąc podoba mi się :* Taka inna, nie lubię jak ktoś zbytnio wymyśla. Skromność i prostota ponad wszystko

9/10
PODWÓRKO: Nie podoba mi się żywopłot przed bramką i za to duży minus... jakoś nie pasuje... ale fajne rozmieszczenie ogrodzenia itp.

Za dużo też tych doniczek...i drzewa stoją tak jakby sztywno.... powinieneś je jakoś rozstawić...Co jeszcze mi się nie podoba? Ciągle się przyczepiam tych drzew, ale tyle rodzajów? Przecież to nie park narodowy tylko ogród! Powinno być kilka drzewek, a nie wszystkiego za dużo i w dodatku tak symetrycznie porozstawiane... 5/10
WNĘTRZE: Za ciemno i za pusto... Ładne niektóre mebelki np. szafka w salonie, firanki... Ale nie podoba mi się ogólnie...Mało przytulnie i tak jak na podwórku-zero "smaku"... wszystko stoi bo musi... a powinno być ciepło i gustownie... Ale podoba mi się gabinet i łazienka, dlatego 6/10
RAZEM: 20/30... Myślę, że stać Cię na więcej, tylko potrzeba więcej smaku i wyczucia

Czekam na kolejny domek, jeśli będzie w nim jaśniej i przytulniej, napewno będzie mi się bardziej podobać

Pozdrawiam i życzę powodzenia

Kasia