View Single Post
stare 09.06.2007, 20:10   #240
_czarna_mamba_
Guest

Domyślnie :>

Ja to z tych rodzin robię telenowele xD A aktualnie gram w Miłowie...zastanawiam się, czy nie stworzyć fotostory o tym. Telestory xD

Miłowo

Biedak: Damian wyprowadził się "na swoje" i Balbinka została sama z Błażejem, który jest już dorosły. Narazie nie rozgląda się za damami, to one za nim biegają... A Damian ożenił się z panną Andżelą, spodziewają się dziecka i choć są dorośli to nadal zachowuja sie jak dzieciaki.

Marzyciel: Darek został sam, ponieważ Szczepan wyprowadził się na swoje nowe mieszkanie. Darkowi wpadła w oko pani Marysia i sama Andżela Przyjemniaczek również... Szczepcio ożenił się z Lilą, lecz nie żyli szczęśliwie. Lila panicznie się go bała, bo ją gwałcił i zmuszał do seksu. Była z nim w ciąży, ale niestety mi przed chwilą umarła Nie wiem co jej się stało, udusiła się. Szczepan zaczął podrywać Andżelę...

Ćwir: Nie grałam jeszcze tą rodziną.

Przyjemniak: Między Marysią i Danielem jest źle. Daniel zdradza Marysię z Kasią Langerak, gdy tylko Maryśka jest w robocie. Śpi z nią godzinami, a biedna Kasia bezradnie to robi. A jak Marysia wróci to Danielek ją całuje, ale z nią nie spi xD U mnie ostatni raz spali ze sobą od narodzin bliźniaczek <lol>.

Lotario: Don zwabił do siebie Dinę i Ninę. Głupie siostry świata poza nim nie widzą, a on je zdradza nawet z Kaśką Langerak. Gdy Nina jest w robocie to zabawia się z Diną. A jak Nina wróci a Dina gdzieś spieprzy to sypia z Niną. A jak obu sióstr nie ma to sypia z Kaską Langerak. O kasandrze nie wpomina, zaręczył się z nią tak dla jaj.

Kaliente: Siorki przeprowadziły się do Dona.

Jak się cos zmieni to dopishe xD

Ostatnio edytowane przez _czarna_mamba_ : 09.06.2007 - 20:17
  Odpowiedź z Cytatem