Niektórzy z was wiedza że nasze kochane The sims 2 okazały sie także na przenośną konsole Playstation Portable której jestem posiadaczem ;]
Gra wygląda o wiele inaczej, jest nastawiona na wątek fabularny.
Gre zaczynamy simem jadącym sobie po pustyni któremu sie psuje samochod, trafia na stacje benzynowa, można sobie pogadać z mechanikiem, po negocjacjach naprawi wóz, mówi żeby wejść do sklepu i pogadać ze sprzedawczynią w celach opłaty za naprawę. I tu zaczyna sie przysłowiowy zonk . Na stacji widzimy Belle, te sama w czerwonym ubraniu, po rozmowie przynzala sie ze ucieka od rodziny bo chcą porwać ją UFO, zeznaje też ze nigdy tak naprawdę nie kochała Mortimera i ożeniła sie z nim tylko dla pieniędzy. Nie przeszłem jeszcze całej gry (Tak tu się ją przechodzi...) więc nie wiem czy czegoś jeszcze sie nie dowiemy. Jak dorwę program do robienia fotek z PSP albo znajdę cyfrowke to wam zdjątka wzuce ;]
@edit no znalazłem ;]
1. Widzimy belle, niema o czym gadac, bo juz zostala o wszystko wypytana, Dodam ze jak sie ja zapyta o pomoc w dojezdzie do strangetown(dziwnowo) to powie ze nie chce tam wracac, no i sprzedala swoj dom za 213 $ w ktorym zyjemy przez całą gre xd

2. Okienko sekretow roznych Simsow, tlumaczenie "Bella nigdy na prawde nie kochała Mortimera ożeniła sie z nim dla jego pieniędzy"

3. Chyba każdy zrozumie ;]