View Single Post
stare 24.06.2007, 19:15   #9
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Jean
Mam 13 lat, ale nie myślę o takich rzeczach jak gwałt. Napewno nie chciałabym tego rozpowszechniać. Ja na fotostory wymysliłam inny temat. Może nie przyjciąga tłumów, ale to nic. Ważne, że lubie je pisać. Nie rozpowszechniam jakiś
zbocoznych poglądów i wogóle. Nie rozumiem jak to się może podobać? Chyba tylko jakimś zboczuchom.
Nie zgadzam się Twoje FS jest inne i te też jest inne. M.in są to dwa fotostory, które wyróżniają się spośród innych I ono wcale nie jest zboczone. Po prostu ma inną tematykę, która może i jest troszkę kontrowersyjna, ale napewno nie kopiowana, ma swój własny styl. Wydaje mi się, że to dobrze. W sumie twoje FS też jest bardzo oryginalne. Gwałty w tych czasach są niestety na porządku dziennym Ale trzeba to FS oceniać jako pracę, a nie jako to czy są w nim słowa typu gwałt, sex...
Mi się podoba, jest napewno inne, a nie tak jak połowa "pamiętnik", który kończy się przedstawieniem postaci.
Oba FS mi się podobają: I "Pożądanie za wszelką cenę" i "Życie między dzielnicami Hoolywoodu" są bardzo fajne :* Gratuluję wam pomysłu i czekam na kolejne odcinki

Ostatnio edytowane przez Kasiunia14lat : 27.06.2007 - 14:27 Powód: Błędy ortograficzne
  Odpowiedź z Cytatem