To będzie już ostatnia moja wypowiedź to tego FS...
Spodobało mi się, nawet bardzo... FS jest inne, ma wyjątkowy charakter. Śliczne zdjęcia, w pierwszym odcinku były chyba dwa troszkę rozmazane...
Fabuła też bardzo ciekawa, wciągająca

Bardzo spodobało mi się twoje podsumowanie, daje dużo do myślenia, ale to FS mogę nazwać tylko TRAGEDIĄ

Szkoda, że takie rzeczy naprawdę się zdarzają... Przy 3 i 2 odcinku same ciekły mi łzy...bardzo przykre, czytając to czułam ból... i takich FS jest nam potrzeba! Właśnie takich, które chwytają za serce i pozwalają poczuć się oczestnikiem zdarzenia! Po raz kolejny chciałam Ci pogratulować, przede wszystkim pomysłu

Ale też tego, że w tak świetny sposób oddałaś to co najważniejsze, chęć czytania tego FS i jego nastrój...

Piękne zdjęcia, dopracowane do najmniejszych szczegółów...Widać, że długo pracowałaś, i zyskałaś sobie wielu fanów

Nie każdy tak potrafi

Początek i pierwsze wrażenia są najważniejsze, i ty masz już to za sobą, teraz będzie lepiej

Czekam z niecierpliwością na kolejne twoje FS, mam nadzieję, i wierzę, że będzie równie wyjątkowe jak to
Na koniec chciałam Ci serdecznie podziękować... Dzięki tej historii zrozumiałam co to ból i cierpienie i jestem nastawiona do życia inaczej...żyję chwilą, tak jak by ten dzień, był ostatnim... i za to dziękuję.... :*
Jednym słowem Fotostory od początku do końca świetne...
Życzę powodzenia, w dalszej twórczości i serdecznie pozdrawiam
Wierna czytelniczka i fanka
Kasia :*
KOŃCOWA OCENA: 10/10 Absolutnie max