Hej

Postanowiłam , że i ja umieszczę tu swój dom. Nie jestem mistrzynią w budowaniu domków, ale myślę, że ten nie jest najgorszy. Parterówka. Krytykujcie ile chcecie, ale to dom do użytkowania dla moich simów nie dla was

No, ale go tu wystawiam, bo jestem ciekawa waszej opinii. Domek jest funkcjonalny z dużym ogródkiem. Możecie uważać, że dużo tam napchałam, ale 'Klub ogrodników' jest innego zdania. Myślą, że jest tam pusto. Mozemy przejść do oglądania, zdjęcia nie są najlepszej jakości ,bo bardzo mądra Kornelia zapomniała zmienić ustawienia xP Ale ujdzie. Chyba idzie zobaczyć to co trzeba.
W tymże domu mieszka dwoje ludzi - Natasha i Miguel Acrita. Najpierw byli współlokatorami o tym samym nazwisku lecz nie łączyły ich żadne rodzinne więzy. Po czasie ożenili się i teraz wyczekują dziecka. Chcą, aby to była dziewczynka tak więc zrobili pokój dla dziewczynki (jak będzie chłopak to wyjde bez zapisu

) . Stworzyli pokój raczej dla nastolatki. Pomysleli, ze nie będą zaplątac sobie głowy pokojem dla małego dziecka. Potrzebne rzeczy dla niemowlaka wcisną do jakiegoś pokoju xP
OCENIAJCIE
Mam nadzieję, ze niczego nie pominęłam!
Wiem, zdjęcia są geniaalne.. :wacko: