View Single Post
stare 02.07.2007, 22:11   #6
shezza

Reputacja: 13
Domyślnie Odp: Fashion House by karolina_rock

No to zaczynam opinię. xD

ZEWNĄTRZ
Dziwnie ten domek bez fundamentów wygląda. Jakoś pusto, niby są te krzaczki przy ścianie koło basenu, ale ich prawie nie widać... Przydałoby się jakieś urozmaicenie. Ta ścieżka jakaś taka krzywa... Nie widzi mi się. 2/10

WEWNĄTRZ
Kuchnia - co tu robią kafle chodnikowe? Lodówka nie powinna zasłaniać okien, mogłabyś dać jakąś kolorową tapetę, albo zwykłe pokrycie na ścianach. Wygląda tak smutno.
Jadalnia - Tu daję plusa. Podoba mi się to podwyższenie. Jednak znowu brakuje elementów dekoracyjnych. Może jakiś dywanik albo firanki?
Salon - Fotele zamiast kanapy? Coś nie teges. Co tam w rogu robi ta wciśnięta kanapa i kominek? Wygląda jakby miała zaraz tam wpaść, a poza tym stoi w drzwiach. A w ogóle - oszczędzasz na pokryciach ścian? Dajże chociaż panele jakieś albo cuś.
Łazienka - przypomina bunkier. Mała i ciasna. Nie podobają mi się te kafle. Kran i to lustro praktycznie włażą na kibelek. Wychodzisz spod prysznica i wchodzisz do toalety. Coś nie tak.
Sypialnia - okropnie ciemna. Daję plusa - zmieniłaś pokrycie ścian. Nie pasi mi telefon - chrapiesz sobie, a tu cię nagle zrywa bezduszne BIIIIP! Co to jest - to nad łóżkiem? Szyb wentylacyjny czy drabina zaklinowana? Dałaś jakiegoś kwiatka i plakat - ale to troszkę za mało. Podobają mi się zdjęcia i przybornik na biurku.
4/10

BRYŁA
Zwykły prostokącik...Nic ciekawego. 1/10

OCENA OGÓLNA
3.5/10

Nie jest źle. Ale do ideału trochę brakuje. Szczerze mówiąc dom sprawia dla mnie wrażenie niedopracowanego i robionego na szybko. Porpacuj nad tym domkiem, a będzie ok. Powodzenia! :*
shezza jest offline