View Single Post
stare 02.07.2007, 22:40   #2
shezza

Reputacja: 13
Domyślnie Odp: 'Acrita'

No to będę wredna.

W ogródku rzeczywiście trochę napchałaś. Po co tam ten strach na wróble? Aż 2 jacuzzi? ( To miłosne to rozumiem - kiedy się mieli w sobie zakochać. Ale po co teraz, skoro są małżeństwem? ) A ten łuk z kolumnami? Stolik do układania bukietów? Ławeczka pod daszkiem... No i jeszcze te lampy. Oj oj oj. Całość wygląda jak park kultury lub plac zabaw...No i... Czemu część grządek jest w szklarni, a część nie? Po co na ganku ten stojak na płaszcze? Nie mogłaś dać go w holu? No i ta lampa. Obok jest też kinkiet. Jakoś tak za dużo. Przedpokój jest zdecydowanie zbyt ciemny. Salon może być, ale ściany wyglądają, jakby były tylko otynkowane. Pokój utrzymany w nowoczesnym stylu, nie pasuje tylko ten kominek. Jest antyczny. Łazienka za to jest bardzo fajnie zrobiona. Ja nigdy nie umiem urządzać dużych łazienek, a tobie to wyszło genialnie. Kuchnia też jest ok, ale coś nie teges ta SKLEPOWA półka na torty i ciasta. Oprócz tego - wstawiłaś dwie mikrofalówki ( to dziwnie wygląda ). Powiedz prawdę - u ciebie w domu ( tym prawdziwym ) sztućce trzyma się na podłodze? Ja jeszcze się z czymś takim nie spotkałam. Sypialnia fajna. Nowoczesna i stylowa. znowu jeden antyczny mebel - tym razem fortepian. To po prostu psuje kompozycję. Troszkę za dużo roślin. Pokój za duży, częśc przy drzwiach bardzo pusta. A w ogóle, to we wszystkich pokojach są czujniki. Wszędzie masz drzwi? :con: Ten pokój dla dziecka nawet mi się spodobał. Trzy rzeczy mi nie pasują - ta czerwona pościel w pokoju utrzymanym w ciemnej tonacji i ten fotel przy biurku. To bardziej dla jakiegoś biznesmena, a nie dla dziecka. Żadnych obrazów, plakatów... Przecież u dzieci ( nastolatków też ) to obowiązkowa część pokoju. No i ogólnie - wszędzie masz takie same lampy, co widzę na rzucie.

Ocena końcowa - 7/10
W środku nawet ok, nie pasują głównie detale. Punkty odjęłam za ten ogródek... Rada: Usuń z niego te filary itp. i zasap je grządkami kwiatowymi niedużymi krzaczkami lub drzewami. Domek całkiem ładny. Następnym razem lepiej rozplanuj ogród.
Błagam - nie bierz sobie tego do serca. To tylko ocena.

P.S. Co ty masz do tych zdjęć? Jakość jest ok. :smirk:
shezza jest offline