View Single Post
stare 04.07.2007, 10:41   #9
Maxsel
Guest

Domyślnie Odp: Wakacje - problem z wyspą wakacyjną

Spróbuję wytłumaczyć to jak najprościej więc wchodzisz do "Mój Komputer" następnie do dysku na którym masz wgraną grę np jak u mnie 45-32-06 (C następnie w folder "Program Files" następnie szukasz folderu "Maxis" potem wchodzisz w folder "The Sims" i wchodzisz w folder UserData2 tam w Houses kopiujesz plik z numerem domu który chcesz skopiować tam chyba 40 lub 42 ale nie jestem pewny 40 to no lewej nad ulicą a 42 to po prawej ostatni na ulicy wulkanicznej następnie cowasz się do folderu the sims i wchodzisz w folder UserData i tam w houses i wklejasz tam plik który skopiowałaś/eśi tyle. Albo jest prostrzy sposób ale wtedy tracisz wszystkie domy (wszędzie) które kiedy kolwiek zostały wybudowane zostają tylko tak jak na początku czyli wchodzisz do gry i w jakoś rodzinkę i tam w F5 i na górze są zapisy na dole opcje z jednych tych na dole jest na końcu pasku taji domek ze strzałeczko co nad nim łuk robi to klikasz na niego wiem że jest coś takiego ale prubowałem tego tylko w balandze a potem już nie bo było mi domków szkoda
  Odpowiedź z Cytatem