Domek mi się podoba, ale niczym mnie nie olśnił. Bardzo podoba mi się ogródek. Ale trochę przegiąłeś z choinkami. xP No i wzbudza we mnie wściekliznę ten parasol. Co do klocka, nie jest źle. Może być.
Nad wnętrzem trochę się poznęcam.
Te szafki w kuchni moim zdaniem zbyt ciemne są. No i rozumiem, jeżeli jadalnia jest połączona z kuchnią, ale żeby salon? Połączenie trzech pomieszczeń do mnie w ogóle nie przemawia. Przydałaby się jakaś półścianka, albo coś w tym stylu, bo teraz tak jakoś dziwnie to wygląda. W salonie nie pasują te białe półki, ale dobranie kolorów jest całkiem niezłe. Uważam, że w gabinecie ta kanapa jest zbędna. Nie podoba mi się podłoga. Reszta jest ok. Sypialnia wydaje mi się taka... Strasznie "surowa". Myślę, że powinna być w bardziej ciepłych kolorach. Łazienka jest znośna, ale nie kumam tych dwóch luster i dwóch kranów. Jeden kran i jedno lustro by nie wystarczyły? :con: Do pokoju nastolatki uwag nie mam, jest spoxik.

Ocena ogólna: Domek jak wiele innych. Plus za to, że nie jest nawalone wszędzie i wszystkiego, malutki minus za niektóre drobiazgi. Ogółem 9/10. Pozdrawiam! :*