View Single Post
stare 08.07.2007, 17:13   #5
shezza

Reputacja: 13
Domyślnie Odp: Domek nad Rzeczką

No to teraz ja się wypowiem... :smirk:

Bryła jakoś niezbyt mi się podoba. Wygląda tak jakby ta dolna część z dachem była przylepiona do reszty domu. 4/10 Ogródek jest ok, pasuje do domu. Podoba mi się ten tarasik ze stolikiem. Grządki z kwiatami też są ok. Ważne, że nie jest nawalone. :shifty:
Wewnątrz:
Jadalnia nie przypadła mi do gustu. Myślę, że całość psuje ten kominek... W ogóle wnętrze jest bardzo surowe.
Salon - jest dobrze. Podobają mi się te fioletowe kanapy. Myślę, że przydałby się tutaj jakiś mały stoliczek, bo trochę pusto. Nie widzę też żadnej elektroniki, ale może to wina ujęcia. Bardzo podobają mi się te zaszklone schody.
W kuchni jakoś nie podobają mi się szafki. Tapeta po prostu do nich nie pasuje. I dlaczego firanki są na całej ścianie, skoro jest tylko jedno okno?
Do łazienki się nie czepnę, ale moim zdaniem są źle dobrane kolory. I dlaczego są dwa krany?
Sypialnia może być, ale moim zdaniem jest za ciemna i nie kumam co to jest to czarne. Szafa? Coś nie teges...

Ogólnie - domek całkiem ładny. Nie podoba mi się, że w całym domu są bardzo podobne tapety. W niektórych miejscach źle dobrałaś kolory. Dobrze jest, ale niektóre szczegóły są do bani. Moja ocena to 7.5/10
shezza jest offline