Moja wypowiedź nie będzie pochlebna. Widać kilka błędów, a najbardziej rzuca się "sęsu", a powinno być "sensu"... Zdjęcia są średnie, treść nie wciąga do czytania. Powiem szczerze, że bohaterki jakieś takie..przygłupawe, naiwne - mają takie być? Zero opisów, tła, a wszystkiego czytelnik sobie przecież nie dopowie? Napisz porządne FS, gdzie są opisy, jakiekolwiek tło. Nie mówię by pisać trybem (przykładowo): "Kelly dzwoniła do przyjaciółki,a tymczasem obok stał biały mikser, na błękitnym stoliku" :P Chyba rozumiesz, opisy mają być wplecione w treść i coś nadać, zaciekawić nawet. Przeraża mnie, że w większej ilości FS'ów nie ma tła w ogóle, jak tu. Opis bohatera w treści też jest ważny. Nie piszcie FS'ów, które gdyby odjąć zdjęcia, to zawierają kilka zdań i nic więcej.
Podobałoby mi się, gdyby było lepszą treścią, bowiem obecna jest uboga i nie warta uwagi najmniejszej.
Zachęcam do pracy i czytania książek :P
ps. taki mały smaczek, po prostu odmówić sobie nie mogłam. Zabrzmiało, jak zdanie czy też myśl panny młodej, przed mhm... pewna uroczą nocą, będąc w łazience i mając zamiar wyjść do sypialni pana swego młodego, jakże ukochanego ;>
Cytat:
Napisał Moniiia
Więc... Zdobyłam się na odwage i jestem chyba gotowa
|