Odp: Wymarzone dodatki
Fizzly świetny pomysł =] Mmm...domowe przedszkole...fajne to by było =] Jak ktoś wspomniał, fajny by był pomysł z np. zakładaniem kapel swoich. Można by było produkować piosenki, teledyski...coś jak POP-life, ale bardziej rozbudowane. Świetne to by było, na pozczątku mało znany zespół szukający czlonków nowych, menagera, wytwórni płytowej...Grali by na jakiś uroczystościach rodzinnych...Potem małe koncerty w pubach, na dyskotekach, a na końcu wielkie koncerty, które też moglibyśmy organizować, poczynając od wyboru miejsca, przez układanie kolejności/listy piosenek, aż do choreografii tancerzy. Ale to marzenie....W sumie to co wymyśliłam to byłoby coś jak gwiazda....No właśnie mogliby zrobić 3 edycje gwiazdy. Pierwsza właśnie zostań gwiazdą muzyki, 2 to zostań modelką/modelem, a 3 bądź aktorem/aktorką xD Nie takie tytuły,ale żeby było coś w tym stylu. No i oczywiście podzielone miałoby być dlatego, żeby każda kariera była baardzo rozbudowana =] A moje pomysły na poszczególne kariery..no to modelka/model; można by było szukać agencji modelingowych, oczywiści byliby tez tacy poszukiwacze nowych twarzy, którzy składaliby ofertę wstąpienia do jakieś agencji, można by było się odchudzać, byłby dietetyk itp, oczywiście można by było występować na pokazach, najpierw jakiś nieznanych projektantów, a potem u takich jak Coco Chanel czy nawet Victoria's Secret =] Kariera aktora/aktorki; chodzenie na castingi, granie w teatrze, w serialach, w filmach....No tego jest baaardzo duzo,a le nie chce mi się wymieniać =] Fajnie by było jakby wprowadzili hotele, bloki, gdzie mieszkaliby też inni ludzie, nei tylko z danej rodziny. Byłoby nowe otoczenie Los Angeles, Hollywood, itp. Oczywiście byłyby tam wypasione wille....do tego dochodzi oczywiście wiele interakcji, gadżetów dla prawdziwych gwiazd...No ale to WIEEELKIE marzenie...które raczej się nie spełni...bo jeśli miałoby takie coś powstać to nieźle by zapchało komp xD
|