View Single Post
stare 13.07.2007, 21:12   #15
uno
Admin Emeryt

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Spotkania Forumowiczów (nie chodzi o zjazd!)

wg statystyk z tego miesiąca ponad 380 (ok. 8-9%) naszych użytkowników jest z Warszawy. Myślę, że dałoby się zorganizować jakąś większą imprezę w Warszawie. Przecież nie mówimy tylko i wyłącznie o użytkownikach naszego forum, mówimy ogólnie o fanach The Sims z Warszawy i okolic. Nie wiem, czy nie trzeba by było wprowadzić jakiejś opłaty. Bo organizacja takiej imprezy to dość duży wydatek, poza tym mamy pewność że jak ktoś zapłaci to prawie na pewno będzie To nie byłby typowy zlot, że spotykamy się w jakimś miejscu i idziemy do baru lub coś takiego tylko jakaś zorganizowana impreza. Tak przynajmniej ja to sobie wyobrażam.

Cytat:
Bardzo dobry pomysł. I uwaga, wyróżnię się, bo dopowiem że z doświadczenia wiem, że średnio wypali ze względu na kaprysy każdego. zaraz będzie masa problemów, że "blah blah, a czemu nie godzinę później, mi nie pasuje, bleh bleh...". Jesli macie siłę przez to przebrnąć, to jak najbardziej pochwalam ;>
Spotkanie trwałoby cały dzień z finałem koło godziny 19-20. Podejrzewam, że niedziela to będzie najdogodniejszy dzień.

Cytat:
W tym niepełnoletni. Nigdy nie ma żadnych problemów
Nie chodzi o to że my mamy problem z niepełnoletnimi. Chodzi o to, że rodzice mogą nie zezwolić na jakiś dalszy wyjazd (np. jeżeli osoba jest spoza Warszawy) lub po prostu jest za mała, aby podróżować samodzielnie (nawet jak mieszka w Warszawie).

Cytat:
Z tym że oni mają zapewnioną kwaterę - działkę jednego z userów.
W naszym przypadku to nie byłby typowy zlot.

Ostatnio edytowane przez uno : 13.07.2007 - 21:18
uno jest offline