No więc zaczynamy ocenkę.
Mogę powiedzieć, że się zbytnio nie napracowałaś, ponieważ gdzie jest ogródek? Taka pustka tylko basenik, kilka krzaczków. Może by coś dodać np. jedno "chocaż" jedno drzewko. Ja przynajmniej za drzewkami nie przepadam ale żeby było niby więcej roślin to byś mogła dodać. Jak masz np. The Sims 2 Pets to mogłaś dodać bude na dworzu. Lub nawet mogła byś poszerzyć basen lub go trochę zwiększyć. No nie wiem. trzeba było by pomyśleć.
W przedpokoju i kuchni nie podoba mi się to, że są takie same płytki jak chodnik przy ulicy. Ogólnie kuchnia to jest taka niczego sobie ale nawet nie ma koloru ściany tylko takie coś dziwnego i te meble nie pasują do niczego. Bo do białego zabardzo. Mogłaś wybrać jakieś może jaśniejsze mebelki.

Salonik ładny ale jak zawsze muszę się przyczepić. Tam gdzie jest kominek mojim zdaniem bez sensu ta sofa obok wygląda tak jakby była przy samym kominku i niemożna by było nawet na niej usiąść. Jadalnia też niczego sobie stół i krzesła mogłaś chociaż jakiś obraz, owoce, kwiatki tam dać tak to to wygląda jak jakieś pustkowie. xD Łazienka może być ale drzwi napewno nie pasują z drugiej strony do pomoieszczenia więc najlepiej brać białe przynajmniej mojim zdaniem.
I sypialnia. Nie pasuje mi do niej ten czerwony plakat i telefon obok łóżka ale tak to może być. No jak by może było inne łóżko no ale już się go nie będę czepiać.
Ocena ogólna:
4/10
Mogłaś sięmożę troche postarać, mam nadzieję, że później będzie lepiej jeśli się nie przestraszyłąś moją oceną i postawisz domek inny na forum.

POZDRAWIAM! :*