View Single Post
stare 14.07.2007, 11:27   #8
Korona
Guest

Domyślnie Odp: Mój pierwszy domek dla Amandy Kwiatek

Czas na ocenkę:

No więc ogólnie bryła nie jest taka zła. Ale chyba jak dla jednej osoby wielki ten domek. Zobaczymy co będzie dalej.
Salon, salon ogólnie łądne powiązanie kolorystyczne ale właśnie się tego obawiałam, że będzie totalna pustka. Wiesz może mi się to czasami zdaża ale w mniejszych domach.
Łazienka jest niczego sobie ale ten niebieski do niczego nie pasuje oprócz do kubeczka, szczoteczek i pasty do zębów. Mogłaś wybrać inne meble pasujące do tego.
Kuchnia jest bardzo duża pustka tam panuję na maxa i wiesz myślę, że za dużo tych wszystkich mebli w tej kuchni. A barek za długi.
Sala dyskotekowa przypomina raczej sale weselną... Z tym przynajmniej mi się kojaży. Nie powinnaś wstawiać tam jedzenia na urodziny, ślub itd. A zamiast tych foteli mogłaś dać 2 dwu osobowe kanapy.
SAlon pustka jak piszesz. Mogłąś naprawdę zrobić mniejszy ten dom.
Pokój Amandy jest śliczny ten zielony kolor jest wspaniały i ogólnie gdyby był mniejszy, a co ja tam będę ci mówiła wiesz o co chodzi.
Jedyna rzecz, która tu jest pożądna to salon gier. Małe pomieszczenie o niebieskim kolorze z białymi fotelami. Cudownie oy tak dalej.
Reszty nie komętuję myślę, że i tak nie będziesz zadowolona z tego jak cię oceniłam więc nie ma co mówić.

3/10
Może być lepiej ale się postaraj.