View Single Post
stare 21.07.2007, 12:05   #29
Anastazja
Guest

Domyślnie Odp: Spojrzenie jednym okiem... (Grill u Nerwusa)

Juziol -- cenzuruje sceny nie dlatego, że obchodzi mnie co powiedzą rodzice, kiedy zobaczą jak ich dziecko czyta opis zbliżenia dziewczyny i chłopaka, bo wogule mnie to nie obchodzi. xP
Jedyne co mnie obchodzi to regulamin forum, o zakazie pisania treści z lekka gorszących. Zresztą CI co mają się domyślić domyślą się.
Twoje oczy też widzą więcej xD

Dzięki za tak wysoką ocenę, schlebia mi ona tym bardziej iż wiem, że sądy Twoje bywają bezlitośnie surowe i litości nie masz dla jakiegokolwiek fuszerstwa. Łaskawy byłeś dla mnie.

Uwaga: wstawiając cokolwiek na forum, gotowa jestem na każdą opinię, zdanie czy uwagę.

Cytat:
Napisał olliss
Interpunkcja leży. ..... Poprawię Ci jeszcze kiedyś te inne odcinki. Jeśli oczywiście będziesz chciała. No i to 'e' zamiast 'ę' na końcu, np. siedze zamiast siedzę itd.
Zaciekawiło mnie, co będzie dalej.
7/10
[-2 pkt za błędy wszelkiego rodzaju]
[-1 pkt za niskie ściany na jednym ze zdjęć.]
Mam nadzieję, że poprawisz się z interpunkcją, bo tak, to by była klapa
Pozdrawiam, życzę weny i trzymam kciuki.
Chyba się nie poprawię, chociaż staram się jak mogę.
Word nie wychwytuje tego typy błędów, a jak widać jestem ułomna pod tym względem.
Nie mniej, jak zwykle edytuje post i poprawię niedociągnięcia, może czegoś się nauczę :smirk:
Ślepi i zapatrzeni w siebie bywają głupcami, Ja taka nie jestem,
więc jak masz czas i ochotę to jak najbardziej poprawiaj błędy.

EDIT poprawiłam niektóre przecinki, inne zostawiłam bo wydaje mi sie że tak powinno być
(zresztą jak będą jakieś błędy to trudno, to nie lektura)

Nazwisk specjalnie nie odmieniam, bo sama mam nazwisko kończące się na literę K i nienawidzę jak ktoś je odmienia
Mało tego powtarzające się słowa, tak ma być, bo tak prostym i potocznym językiem wypowiadają się simowie, bo są prości i potoczni.
i mówią "ta" a nie "tak"
Słowo bóg też pisze z małej, specjalnie bo nie zależy mi na wydźwięku religijnym (ale akurat to gdzie nie gdzie poprawiłam)
Poza tym na luzie podchodzę to fotostory i nie piszę na ocenę, są wakacje
Wydaje mi się, że rażących błędów nie mam xP
Jednak jak Ci się chce poprawiać to poprawiaj,
ale mi już się nie chce edytować postów,
bo siedzę półgodziny dla kilka przecinków, normalnie mam to gdzieś xP
Nie jestem idealna i nie zamierzam być

Ale dziękuję za Twoją uwagę i poświęcony czas :*

Bawi mnie pisanie tego fotostory
moją weną jest to co wyprawiają simy, tyczy się to tylko tego fotostory.

Ostatnio edytowane przez Anastazja : 21.07.2007 - 13:15
  Odpowiedź z Cytatem