Cudnowne zdjęcia :* Tyle w nich romantyzmu, takiego ciepła, tajemniczości... Tak jak napisała Naomi, ja także czuję się jak bym oglądała album swojej prababci... Panno N, zaskakujesz mnie, z dnia na dzień coraz bardziej. To jest najlepsze fotostory na całym świecie! Zaplanowane od początku do końca, idealne w każdym szczególe!! Świetnie piszesz, robisz cudowne zdjęcia... To jak fotograf i pisarka w jednym

Muszę Ci powiedzieć, że jestem straszną romantyczką i twoje fotostory, te zdjęcia ten styl pisania... to działa na mnie jak balsam na letnią opaleniznę =D Pewnie znudziły ci się już te same dobre oceny...

Ciągle 10/10

Teraz zamiast oceniać, powiem tak:
Wydaj ty w przyszłości książkę

Sama "Helena Wiktoria" jest już dla mnie jak książka

. Chciałabym keidyś w przyszłości w Empiku zobaczyć kilko tomową powieść, twojego autorstwa

Już przygotowałam sobie miejsce na półce, obiecuję, że będę pierwszą osobą, która ją kupi, oczywiście z twoim autografem :*
Pozdrawiam i czekam na kolejny odcinek
EDIT: Skoro Helena Wiktoria jest w sukni ślubnej, to mogę domyślać się zakończenia

Ślicznie w niej wygląda

Przypomina mi taką porcelanową lalkę... Cudnie...
EDIT 2: Moja mama, skusiła się i zaczęła czytać Twoje fotostory, kazała Ci serdecznie pogratulować i życzyć dalszych sukcesów