Odp: Marzenia-mój pierwszy domdek na forum
To teraz ja. Oj, jeszcze nigdy nie byłam delikatna, jak widziałam domek tego typu.
Ale teraz się postaram (niczego nie obiecuję). Budując i pokazując cokolwiek na forum trzeba być przygotowanym na krytykę. Zaczynam. Dom, hmm może i nie dom ale budynek podobny do domku jest strasznie, przeraźliwie ciemny, mimo setek lamp. Pomysł, by nie było okien jeszcze nigdy się nie sprawdził. Bryła szokuje, budynek kultu satanistów? Wejście wielkie kwadratowe wejście ze stołem do bilarda i schodami, ściany w kolorze ognistej czerwineni? I jak tu żyć? Mini salon - minimalistycznie mało mebli. 2 kanapy na krzyż ze stoliczkiem. Kuchnia wygląda jak klub i jeszcze te słoneczniki. Salon. Ogólem najlepsze pomieszczenie, ale te kinkiety. Boże broń! Sypialni nie widzę, bo mi się obrazek nie chce pokazać. A łazienkę z wiadomych względów pozostawiam bez komentarza.
Podsumowanie: wybuduj dom, pozostaw go na kilka dni, ochłoń i obejrzyj go okiem człowieka komu go sprzedajesz, popraw to co Ci się nie podoba i jak już uważasz, że jest conajmniej ok to porób mu zdjęcia z możliwie najlepszej perspektywy i umieść na forum. Nie zrażaj się i buduj następne domki, bo trening czyni mistrza. Powodzenia!
|