View Single Post
stare 28.07.2007, 08:55   #248
Ariedale
Guest

Grin Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?

Miłowo - Marysia i Daniel są razem jednak Daniel zrobił dziecko Kasi Lagnerak która się wyprowadziła mieszka sama i czeka na mężczyxne swojego życia. Siostry są najlepszymi przyjaciołkami Lilianie zmieniłam image. Lila ma wysoki poziom anspiracji i wyszła za Szczepana. Andżelika poradziła sobię super ma meża- tego Biedaka wyprowadziła się mieszka w ślicznym domku i ma 2 dzieci Zuzię i Jolę.

Kasandre, Don porzucił przed ołtarzem więc ta na razie jest w depresji. Jednak poźniej ożenie ją z Marzycielem.

Innymi rodzinami nie gram

Dziwnowo -Ofelia i Jasiek się pobrali na razie Ofelia jest w ciąży zmieniłam jej ubranie i uczesanie.

Werona -Pamiętacie Biankę Montek??To moja ulubiona simka. Wprowadziłam Biankę do małego domu urządziłam go byle jak i czekałam na faceta. Poznałam ją z Cyrylem Szerwegowcem zakochali się w sobie, zaręczyli i wzieli piękny ślub Potem Bianka była w ciąży. Urodziła śliczną córeczkę Ariel (obecnie jest dzieckiem), a potem Ametystę(małe dziecko) jednak dom był za mały. Rodzina się wyprowadziła wybudowałam im śliczny domek i tam Bianka zaszła znowu w ciąże, bo znowu chce mieć dziecko.
  Odpowiedź z Cytatem