View Single Post
stare 31.07.2007, 08:23   #78
trawa_morska
Guest

Domyślnie Odp: Ach ci kosmici czyli obalamy stereotypy DZIWNOWA

ja uwielbiam grac w dziwnowie, jest najciekawszy.
co do milowa to charakteryzuje sie tym, ze wiekszosc ludzi wbrew nazwie swiata jest do siebie niemilo nastawiona i nagle ni stad ni zowad jak kogos powitasz to cie obraza kloci sie no i czesto rozwalaja smietnik
jak juz kilka osob stwierdzilo, ufo moze porwac tez w innych swiatach (mi porwali w milowie) ale nie rozumiem dlaczego wiekszosc tego nie lubi. przeciez na drugi dzien i tak wracaja. nie wiem czy to zdarza sie tylko u mnie, ale poryw mi tylko tych, co maja kariere naukowa. poza tym moze i miasto na pustymni, ale przeciez mozna zalozyc sobie trawik. a te odglosy w nocy sa super. nie zauwazylam roznicy jezeli chodzi o dlugosc starania sie o dziecko. po prostu czasami wychodzi za pierwszym razem a czasami nie. jak to w zyciu
mojego meza porwalo bardzo szybko i oczywiscie wrocil w ciazy, mala zalamka bo to nie moje diecko (w drzewku genealogicznym jest ze moje kochanie zrobilo go z jakims Technikiem Obcym ) ale za to urodzila sie fajowa dziewczynka i ja sobie zostawilam. nie zauwazyylam ze to dziewczynka no i teraz nosi imie nikodem, ale skoro kosmiczne dziecko to nich ma.
nie wiem czy takie zielone dzieci moga urodzic sie tez w innych swiatach. w kazdym razie bardzo ciekawie wygladalo jak moj maz chodzi w ciazy i co chwile leci do lazienki rzygac
niestety, zadnego latajacego ufo nie widzialam
  Odpowiedź z Cytatem