Cytat:
Napisał mar(tunia)
Musze się podzielić smutną wiadomością: otóż Wacuś już do mnie nie przychodzi.
A teraz dziwne zdarzenie: porwało mi gościa ufo, wrócił zapłodniony, a urodził... normalne dziecko  ! Sprawdzam w drzewie genealogicznym... jest Obcy Technik. Dlaczego nie mam kosmitka?? 
|
widocznie Twoj sim ma silne geny
Cytat:
Napisał sara lee
Ojcem moich ufiątek też jest Obcy Technik! :\ Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że on jest okropnie brzydki!!! Wszystkie małe ufiki mają przez to albo ogromniaste oczy, albo płaski nochal ;( A najgorzej jest jak mają i jedno i drugie :wacko:
|
wg mnie te kosmoludki sa fajowe
Cytat:
Napisał Andromeda
Hej, czy wy też tak macie, że jak wam ufo porwie sima, to ojcem tego zielonego bachora jest Obcy Technik? U mnie już 11 razy simów porwało i za każdym razem Obcy Technik jest ojcem!
|
Ja tak mam. Po prostu Obcy Technik uwielbia zapladniac facetow z Ziemi
Cytat:
Napisał mar(tunia)
U mnie było cos takiego: rodzice i nastolatek poszli do szkoły i pracy. Czas przyspieszył. Nagle zwolniło, myślalam, że już wrócili z pracy/szkoły. Nie było jednak samochodu nie było. Nagle biegnie jakiś dziadek i przewraca mi kosz na smieci. Moi simowie musza go stawiać,a smieci wrzucac z powrotem do kosza. I tak w koło Macieju codziennie.
|
to juz urok Milowa
Cytat:
Napisał Simuś
Dziwy.1.
Ja raz miałem dwoje simów i dałem im się zabawić (nie postarać się o dziecko) i potym babka biegała do klopa wymiotować a w chmurce miała nocniczek dziecka...
Nie urodziła dziecka ale biegała do klopa co dziennie....i ciągle miała ten nocnik....
Niewiem czy by wyzdrowiała bo złapałem wirusa:-(
|
normalnie urojona ciaza
Cytat:
Napisał trawka
mam pytanie: simy na widok dona lub niny gwizdaly wzdychaly itd. czy jest taka mozliwosc ze np. urodziny mi sie jakis sim i tez beda za nim szalec? lub dziecko niny i dona tez bedzie takie ladne jak oni i bedzie poodbac sie innym simom??
|
moj sim Paweł Paweł byl nakierowany na romanse i jak juz zaliczyl z kilka simek (czasami simow

) to inne wlasnie wzdychaly na jego widok. ustatkowal sie, gdy zaczal miec w marzeniach bara-bara z roznymi 20 simami

i ozenil sie z pokojowka a teraz ma trojke dorodnych dzieci. niestety z 10 simow go kocha wiec trzeba uwazac zeby nie calowal zony i itp publicznie bo ciagle ktos przybiega i go policzkuje

najgorzej jest jak sie wita ze swymi kochankami, bo witaja sie calujac i wtedy zonka sie wkurza
Cytat:
Napisał AleX
A mi sie zdazylo cos takiego : gralam sobie siostrami Kaliente. Dina brala kapiel a Nina byla w kuchni. Nagle do domu wszedl zlodziej. Kazalam Ninie zadzwonic po policje. Kiedy policja przyjechala i policjant zacza sie bic ze zlodziejem Dina wyskoczyla z wanny i na golasa pobiegla patrzec jak sie bija. Pozniej jak policja zabrala zlodzieja to Dina sie przebrala w ubranie. Glupie nie ??
|
to akurat nic dziwnego, zawsze jak przychodzi zlodziej to simy rzucaja wszystko co robia i nie wracaja juz do tego. policjant sie rzuca na zlodzieja a nasze simy mu kibicuja. niestety u mnie kilka razy policjant przegral
Cytat:
Napisał HAMER
A ja wczoraj zostawiłam grę i wyszłam z pokoju, wracam, najpierw słysze jakieś dziwne dżwięki, potem patrze a moja simka stoi w wannie i udaje ze płynie odpychając sie wyimaginowanym kijkiem, spiewając przy tym jakieś żeglarskie piosnki. było super komicznie, i stało się to u mnie pierwszy raz.  ;(
|
to tez normalne, dzieci i nastolatki lubia sie bawic w wannie w piratow
uff, udalo mi sie przeczytac wszystkie posty