View Single Post
stare 31.07.2007, 16:14   #7
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie Odp: Willa by Tonetti

A mi się nie podoba Niestety. Ale mam nadzieję, że moja opinia troszkę Ci pomoże, w dalszej pracy:
ZEWNĄTRZ: Beznadziejnie... te płytki... I nie ma fundamentów... 1/10
OGRÓD: A raczej jego brak, kilka drzewek nie załatwii sprawy moim zdaniem... 3/10
BRYŁA: Jakiś dziwoląg Ci wyszedł! Co to jest parter, a potem coś w rodzaju podłogi na dachu i strych? To nie dla mnie... 1/10
WNĘTRZE: I tu jest troszkę lepiej. Salon mi się podoba, i za to duży plusik
ale reszta jest nie dopracowana. Jest psuto... widać, że robiłeś ten domek na szybkiego... 4/10

RAZEM: 9/40... Nie będę komentować tego wyniku...

UWAGI: To, że jest to twój pierwszy domek na forum, nie oznacza, że pierwszy domek w grze... Nie podoba mi się i tyle. Cztery godziny, to można robić nawet jedno wnętrze! Ale trzeba robić dokładnie! I wszystko zaplanować.. Ten domek nie ma ogrodu, jest beznadziejny... Kolory nie pasują do mebli, każde wnętrze w innym stylu. A co to za łazienka w której jest tylko wanna, bo tak napisałeś/aś że na dole kibelek i umywalka, a u góry wanna...
I na niektórych zdjęciach nie za wiele widać... Te rzuty są robione w za dużej odległości, zdjęcia za małe... Moim zdaniem wszystko do poprawy. Następnym razem zaplanuj domek od podstaw po sam strych I wtedy wstaw go na forum. Mam nadzieję, że krytyka cię tylko mobilizuje... )
Pozdrawiam
Trzymaj się
Życzę powodzenia =D
Kasia