View Single Post
stare 31.07.2007, 19:42   #1
mario

Reputacja: 20
Arrow Błąd wywołany dodatkami z sieci...

Szukałem i nic nie znalazłem podobnego, więc jeśli był taki temat, to przepraszam.

Mam problem z dodatkami z sieci. Niedawno odinstalowałem Simsy, bo mi sie nudziły. Oczywiście zanim to zrobiłem, skopiowałem cały folder Downloads. Po jakimś miesiącu nabrała mnie ochota, żeby znowu pograć w TS2, więc zainstalowałem ponownie. Skopiowałem cały folder Downloads do Moje Dokumenty/EA Games/The Sims 2. Włączyłem grę, czekałem aż się wczyta panel do wyboru okolicy. Niestety tuż przy końcu wczytywania, muzyka zawiesiła się, wyskoczył znany wszystkim błąd "Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja..." To prawda, że teraz zainstalowałem grę bez jednego oficjalnego dodatku, który miałem wcześniej, ale czy to może mieć jakiś wpływ? Przypominam, że bez folderu Downloads gra działa poprawnie, ale ja muszę mieć ten folder. Bez dodatków gra jest mniej ciekawa. Pousuwałem też w programie Sims2pack Clean Installer wadliwie i szkodliwe dodatki, więc naprawdę nie wiem, w czym tkwi haczyk. Proszę o pomoc... ;(
mario jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.