View Single Post
stare 01.08.2007, 09:39   #2
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie Odp: Mój drugi domek

Nie jest tak źle. Co prawda wolę parterowe domki, ale mam nadzieję, że moja ocena Ci pomoże

ZEWNĄTRZ: Nie podoba mi się oświetlenie. I kolor domku. Ale plusik za werandę, bardzo mi się podoba 4/10
OGRÓD: Po co tyle stolików? :/ i dwa jacuzzi? Ja inaczej zagospodarowałabym ten ogród, domek ma swój specyficzny, szczególnie zewnątrz styl i można napraewdę fajnie urządzić ogród 2/10

BRYŁA: Taka zwykła, nie lubię jak ktoś wydziwia niewiadomo co, ale nie lubię też wysokich domów...
Ten mi przypomina góralski... A te okna i drzwi? Nie nawidzę ich... 4/10

WEWNĄTRZ: I tutaj się rozpiszę. Widać, że masz gust, ale nie umiesz go wykorzystać. Brakuje Ci pomysłów, i dobrego rozmieszczenia. Po co ten bufet? A po co w nim dwa stoły i dwie lampy?! A ten kącik do imprez? Powinnaś ten barek i wieżę wstawić do bufetu... wyglądało by to lepiej... Ale podoba mi się sypilania(choć jest troszkę zimna) i pokój dziecka, tylko co będzie gdy urodzi się chłopiec? Fajny salon I za to plusik Szkoda, że nie ma firanek... i ten sam kolor ścian... Wygląda na to, że lubisz wstawiać wszystko po DWA Np. światełka w łazience... I ta podłoga w gabinecie...
Ale nie jest źle... 6/10

RAZEM: 16/40

UWAGI: Popracuj nad tym domkime, pozmieniaj troszkę, i następnym razem dokładniej zaplanuj wnętrze. To jest ważne. Gdy ogładałam ten domek nie miałam poczucia takiego projektu, bo to było robione od tak, bez planów. Ale nie jest źle. Widziałam gorsze domki. Idziesz w dobrym kierunku Piękna rodzinka, szczególnie Gosia

Trzymaj się cieplutko, i głowa do góry! Trzeci domek będzie świetny zobaczysz
Pozdrawiam
Kasia