Więc ja też dołączam się do ogólnego oceniania domku ^^
Na początku chciałam pogratulować za pomysł na plakat. Bez zbędnych ozdobień, w stylu minimalistycznym, i bardzo dobrze ! Oby tak dalej
Zdjęcia :Hm, i cóż mogę powiedzieć. Zdjęcia idealnej jakości, dobrze wykonane, dzięki nim można dokładnie obejrzeć dom z zewnątrz i wewnątrz. Ogromny plus dla Ciebie
Bryła : Troszkę nie w moim stylu, aczkolwiek przyznam iż pomysł niezwykle ciekawy. 8,5/10
Wygląd z zewnątrz : Wszystko wykonane estetycznie, aż miło popatrzeć. Barwy na zewnątrz są lekko patriotyczne

Wszystko jak najbardziej ok, trzymaj tak dalej. 9,5,10
Wnętrza : Fioletowy zdecydowanie nie jest moim ulubionym kolorem, lecz aranżacja wnętrz jest tak zaiste wyśmienita że nawet chyba polubiłam tą barwę

.Dobrym wyborem była ta niezwykle popularna "lustrzana" podłoga. I teraz jeszcze sypnę pochwałami

. Dobór mebli jest wprost idealny, przyznam iż ten dom ma w sobie "to coś" że aż chce się go komentować i ściągać. Wszystko utrzymane w nowoczesnym stylu, lecz nie jest tu tak naćkane przedmiotów jak czasem w innych domach. I cóż, przyznam że wystawię Ci za to najwyższą ocenę. 10/10, a gdyby można było, to i więcej.
Ogród : Stworzyłaś przytulny kącik na tyłach domu, bardzo mi się podoba.
Ogólna ocena : 10/10

(bo więcej chyba nie można, prawda ?