View Single Post
stare 03.08.2007, 09:35   #47
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie Odp: Spojrzenie jednym okiem...

Hmmm sama nie wiem co mam ci napisać Naomi. Było lepiej, i znów jest gorzej... Jak dla mnie za mało opisów! Gdyby zdjęcia mi się nie wyświetliły, fotostory znacznie by się pogorszyło! Masz wyobraźnie i to jest pewne, za to wielki plus. Ale, jakoś mnie coraz mniej wciąga... Są momenty w których piszesz naprawdę świetnie, tak dojrzale, a zaraz potem kolejna, czasami aż zbyt gwałtowna dawka humoru... Rozumiem, taki jest styl tego fotostory, ale moim zdanie musisz się zdecydować, albo stawiasz na humor i jeszcze raz humor, albo fotostory powoli zmieniasz w poważniejsze. Bo w tej chwili, to już sama nie wiem do czego dążysz... Fotostory wywołuje uśmiech na twarzy, ciekawe zdjęcia, interesująca fabuła, ale za mało treści, to wygląda jak RELACJA, jakieś SPRAWOZDANIE, a nie fotostory... Moim zdaniem najgorszy odcinek, ale co nie znaczy, że przestanę być wierną czytelniczką Cały czas w ciebie wierzę Naomi, bo wiem, że masz dar Tylko popracuj nad treścią, bo to w końcu FOTOSTORY, a nie same FOTO. Tym razem postaw na tekst, i opisy )
Trzymam za ciebie kciuki, i mam nadzieję, że krytyka cię mobilizuje. Za ten odcinek dam 7/10.
Pozdrawiam
Kasia
  Odpowiedź z Cytatem