To nie było przedstawienie postaci . Chciałma zobaczyć czy zdjecia dzialają .
I nie moglam wpisać tego posta więc pomyśląłam ,że jest za krótki więc napisalam coś takiego . A teraz prawdziwe przedstawienie postaci :
Obicie w lustrze
Odcinek1
Z Pamiętnika Brzyduli
Nelly Wołek [brzydula]
Drogi pamietniczku...Mam na imię Nelly.Jestem studentką Akademi Klasycznej. Własciwie to jeszcze nie , dopiero tam jadę pociągiem . Uwielbiam malować.
Mój tata pracuje na stacji benzynowej.Mama jest kurą domową . Jestesmy bardzo biedni , ojciec odkładał mi na studia od mojego urodzenia , a i tak ledwo starczyło. Nie wiem co u nich, bo jeszcze do mnie nie dzwonili . W przedziale poznałam rodzeństwo. Okazało się że też będą się uczyć w Akademi Klasycznej. Zaproponowali mi żebym z nimi poszła do akdemika z 8 pokojami.A ja się zgodzilam . A oto rodzeństwo :
Kasia i Adrian Pałka

Kasia - jest miła , piękna , bardzo pomocna i mądra.Fajnie się z nia rozmawia . Ma poczucie humoru . Jest troszeczkę szalona . Nie jest modynisią ani blondynką , zna się na modzie i wyglądzie

. Nie to co ja !

Adrian-jest miły i synpatyczny , a do tego przystojny [nie mówie że mi się podoba :shy: ] . Właściwie go nie znam rozmawiałam znim najwyżej minute bo jego komórka zadzwoniła. A o sprawach zapraszania rozmawiałam z Kasią.
Ich ojciec jest ordynatorem , a mama dziennikarką . Są bogaci w jeden dzień zarbiają tyle ile mój tata w rok !! Do tego mają hotel na sim Karaibach !! Kasia opowiadała mi o swoich pieskach . Ma dwa pieski rasy cziłała Pin i Ponga [Pin to suczka].Mówiła mi też że Adrian tez ma dwa psy tylko że rasy Doberman . Wabiął się Knot i Łata.Ich mama ma kota Libeliusa pierwszego.To pers oczywiście , a ich tata ma papuge Helgę. A ja mam tylko kundelka o imieniu Pąk.O jej już jesteśmy na miejscu , a ja nie wiem jaki kierunek studiów wybrać !!!
Następny docinek nie szybko dopiero w przyszłą niedzielę lub później