View Single Post
stare 04.08.2007, 16:39   #18
Anastazja
Guest

Domyślnie Odp: F jak Familiak, S jak Sim, G jak ..(Geniusz).....prawie jak .E i inni... XD

Cieszę się, że pokazujesz jak grasz.
Dobrze wiesz, że ta relacja z Twojej gry dla grupy ludzi na tym forum, ma szalone znaczenie i jest bardzo ważna.
W celach ochronnych, może wypowiem się za nich.
"Nie zwracaj uwagi na komentarze, nieprzychylne, wiemy, że to jest luźna relacja a Twojej gry. Wiemy więcej. "

Chcąc dodać Ci otuchy JA napiszę.
Cieszę się, że po długiej przerwie wróciłaś do gry sim, mam nadzieje, że odnowa odkryjesz uroki grania, simowania. Dla mnie osobiście gra jest odskocznią, życzę CI abyś też to tak traktowała. Po prostu luz RELAX luz relax
Dlatego nie zważaj, na nic.
Ty ani Ja, tak więc moja relacja z życia Eryki i Zooma oraz Twoja z życia Sylwii i …
( nie powiem kogo, chociaż już wiem, ale nie powiem XDDDD ) to nie są prawdziwe fotostory. A my nie chcemy być pisarkami, XD.
Wiem, wiem wszystko wiem. Swoje wiem.

Komentarz: kurde ale niemowlak Ci się zasyfił, aż musiałaś myć go w zlewie, zielona para bucha
Niech Małgosia nie dzwoni do tego Gerwazego do diabła.
Jak Małgosia jest puszczalska po tym jak poszła z jednym simem, to ja jestem zakonnica bwachahahaha
Coś ta Adelajda ma chrapkę na Małgosie.
Ja też się zastanawiam co z tej Sylwii wyrośnie.
Luźno sugeruje aby dokonać, publicznego morderstwa na simie Gerwazym, w celach profilaktycznych.

Wiesz kto, czeka na odcinki wiesz jakie.
Mam nadzieje, że dołączy do Nas jeszcze wiesz kto. Dodatkowo Żaba też, coś się zbiera w sobie.
Ciekawe, ciekawe
Proszę o następne odcinki.

Ech uważaj na tych wakacjach do diabła,

Aa zapomniałam, wiem że sama wybudowałaś domek i go urządzałaś, kosztem nie powiem czego.
No całkiem całkiem, jak na taką przerwę w budowaniu i graniu. Całkiem, całkiem.

Rozwiń żagle to popływamy.
Rozwiń skrzydła to pofruwamy.

Z resztą jak nie to nie, Twoja wola. xP
Pamiętaj, grunt to to wolnym być, sobą być,
Nie masz ochoty na powtórkę z genialności, idealności, spoko rozumiemy Cię, córo Ateny
...reszta wiesz gdzie... Amen.

Ostatnio edytowane przez Anastazja : 04.08.2007 - 17:06 Powód: konsultacyjna cenzura
  Odpowiedź z Cytatem