To ja ocenię wszystko po kolei. (tj. Bryła, ogród i wnętrze)
1. Bryła: no cóż, dziwna trochę, taka jakaś za bardzo kombinowana. Nie mówię, że powinna być prosta, ale sprawia wrażenie, jakby domek był malutki. W sumie to może być. 7,5/10 :con:
2. Ogród: No tu mogę spokojnie powiedzieć, że ładnie to wszystko rozplanowałeś. Z przodu domu jest kilka krzewów, kilka drzew, no i jest ok. Z tyłu jest już lepiej, bo jest woda, kwiaty, drzewa. Jest w sam raz. Daję 9,5/10
3. Wnętrze (najważniejsza część): Tak na początek, to gdzie podziała się łazienka? Przejdźmy dalej...

Nie podoba mi się fiolet panujący w całym domu, no ale cóż, to kwestia gustu. To łóżko nie za bardzo tam pasuje. Może dlatego, że jest Maxisowe. To lustro obok także nie najlepsze. Kącik z komputerem jest całkiem fajny. A najbardziej ze wszystkich pomieszczeń podoba mi się salon. Nawet maxisowe lampy i stoliki nie zepsuły wizerunku. (fajna kanapa - skąd wziąłeś?

) Szkoda tylko, że postawiłeś te wstrętne półki z książkami. Jadalnia wyszła całkiem przyzwoicie w porównaniu do kuchni, która wypadła o wiele gorzej. Mogłeś powsadzać więcej kwiatów, bo dom jest strasznie sterylny. Fakt, że nowoczesny, ale to nie znaczy, że nie może być przytulny. A dobór kolorów mnie sparaliżował. Nie lubię zimnych barw. No ale to również kwestia gustu. Może jestem jakiś inny albo nie wiem

ale daję ci za wnętrze -------> 6/10.
Bryła: 7.5/10
Ogród: 9.5/10
Wnętrze: 6/10

Pozdrawiam