Bryła: nie za dobra. Taka jakaś prosta i ten kolor ścian. Wygląda to, jakby w ogóle były nie pomalowane. W sumie nie jest tak źle, ale z zewnątrz nie wygląda na nowoczesną budowlę. 7/10
Ogród: Hmm... niewiele mogę powiedzieć, bo stoi kilka drzewek i parę krzewów kwiatowych. Za bardzo nie ma co oceniać. Ale z tego co jest to jest całkiem przyzwoicie, nie za dużo, nie za mało, powiedzmy, że w sam raz. 8/10
Wnętrze

: Niektóre maxisowe meble po prostu niszczą dobrze wykonaną pracę. Kuchnia... okropna (nie obraź się). Nie miałaś czegoś ładniejszego, np. jakiegoś kompletu z internetu. I ten kącik jadalny, nie za dobrze. Na tych szafkach pusto, żadnej mikrofalówki, robota kuchennego, nic. I czemu ta lodówka jest tak daleko od blatu?
Salon: No bardzo ładny

. Tylko zamiast kominka mogłaś postawić tam telewizor, a na miejsce tv - kominek. Nie pasuje mi ta zebra na podłodze, mógłby to być zwykły kremowy dywan na przykład.
Pokój chłopca: Może być. Nic do niego nie mam.
Pokój dziewczynki: Także może być i także nic do niego nie mam. Podoba mi się łóżko na podeście

.
Łazienki: No tego raczej nie za bardzo umiesz robić. Nie podobają mi się obie.
Sypialnia: Jest najładniejszym pomieszczeniem w domu. Utrzymana w nowoczesnym stylu, ładna naprawdę. Dobrze dobrane kolory, tak trzymać.
Za wnętrze daję ci 8.5/10 (za te łazienki i kuchnię

)
7/10
8/10
8.5/10
23.5/30
_______
Ostateczna ocena: 7.85/10 Buduj dalej

Pozdrawiam